Το Κλουβί Με τις Τρελές
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Το κορίτσι με το ράσο- Νεκτάριος Καλογήρου

2 posters

Go down

Το κορίτσι με το ράσο- Νεκτάριος Καλογήρου Empty Το κορίτσι με το ράσο- Νεκτάριος Καλογήρου

Post by Σαν παραμύθι Thu 29 Sep 2016, 11:53 am

Το κορίτσι με το ράσο- Νεκτάριος Καλογήρου 29747910
Τίτλος: Το κορίτσι με το ράσο
Συγγραφέας: Νεκτάριος Καλογήρου
Εκδόσεις: ( Ιδιωτική )  
Έτος έκδοσης: 2016
Αριθμός σελίδων: 294
ISBN: 978-960-93-8265-6

" Η ζωή ξεκινάει με ένα παραμύθι, που μιλάει για το κάπου και και το κάποτε, που μαθαίνει στο παιδί να μη φοβάται, γιατί εκείνα που πρόκειται ν΄ακούσει έχουν συμβεί κάπου μακριά. Και όπως το παιδί μεγαλώνει όλο και πλησιάζει στον κόσμο εκείνο του παραμυθιού, με τους λύκους και τους γίγαντες, με τους καλούς και τους κακούς. Και το παιδί μεγαλώνει και το παραμύθι γίνεται μύθος και η ζωή αγώνας.. Μα οι ψυχές και οι μνήμες αναγνωρίζουν μόνο έναν αγώνα, τον αγώνα των ανθρώπων που δεν ξεχνούν κάθε πρωί να μυρίζουν τα αρώματα της ζωής, τις ψυχές, τις καρδιές, τις πράξεις και τις θυσίες εκείνων που έζησαν. Μόνο έτσι οι άνθρωποι γίνονται παιδιά και η ζωή γίνεται ξανά παραμύθι που περιμένει να ειπωθεί."

Το αγάπησα αυτό το βιβλίο!
Ήταν πολλά τα σημεία που με έκαναν να σταθώ, που ήθελα να τα διαβάσω δυνατά, να τα φωνάξω, να τα μοιραστώ. Ένα από αυτά είναι και το παραπάνω απόσπασμα.
Και πιστέψτε με υπάρχουν πολλά τέτοια μοναδικά και φωτεινά σημεία στη σκοτεινή ιστορία που έγραψε ο Νεκτάριος Καλογήρου. Μια ιστορία γεμάτη από μυστήριο και αγωνία. Που μιλάει για έναν τόπο καταραμένο και για ανθρώπους που το σκοτάδι έχει κυριεύσει τις ψυχές τους και κατατρώει τις ζωές τους.
Όμορφα γραμμένη, γεμάτη από εικόνες και αρώματα κατάφερε να μιλήσει στην καρδιά μου και να ταξιδέψει την ψυχή και το μυαλό μου. Με ήρωες απλούς ανθρώπους, που σε αντίθεση με την ταπεινή τους καταγωγή είναι φτιαγμένοι για να πράξουν τα μεγάλα και να υπερβούν τα ανθρώπινα.
Ένα βιβλίο που μέσα από το μεταφυσικό στοιχείο μας οδηγεί στα πιο σπουδαία και σημαντικά μηνύματα της ζωής. Αυτά που έχουν ουσία και μοναδική σημασία για όσους ξέρουν να τα διεκδικούν, να αγωνίζονται γι΄αυτά, να θυσιάζονται...
Αγάπη, συγχώρεση, ανιδιοτέλεια, έρωτας!!!
Σαν παραμύθι
Σαν παραμύθι

Posts : 8
Join date : 2016-08-29
Location : ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Back to top Go down

Το κορίτσι με το ράσο- Νεκτάριος Καλογήρου Empty Re: Το κορίτσι με το ράσο- Νεκτάριος Καλογήρου

Post by Νικολέτα Μποντιόλη Thu 29 Sep 2016, 11:11 pm

cheers I love you cat
Νικολέτα Μποντιόλη
Νικολέτα Μποντιόλη

Posts : 159
Join date : 2016-08-29
Location : Παντού!

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum